Search found 85 matches

by RedHot
Wed Jun 12, 2013 8:24 am
Forum: Support and Development
Topic: [Not solved] using Pixel effect with tables
Replies: 5
Views: 1609

Re: [Not solved] using Pixel effect with tables

I am no pro when it comes to LUA but in your case bullets is a structure/array of numbers specific for a bullet object not an array of objects.

To have some class-like functionality read : http://lua-users.org/wiki/SimpleLuaClasses
by RedHot
Tue Jun 11, 2013 8:58 pm
Forum: Support and Development
Topic: [SOLVED] Timed Drawing of an Object from the Top Down
Replies: 7
Views: 1648

Re: [SOLVED] Timed Drawing of an Object from the Top Down

You are heavily overthinking something here. It's the most simple way I can think of. Make the routine customizable so it would depend on the number of rows. Divide each menu box into 3 parts : top, middle and bottom. Each time draw the top and the bottom and draw the middle row as many times as nee...
by RedHot
Tue Jun 11, 2013 6:01 pm
Forum: Support and Development
Topic: [SOLVED] Timed Drawing of an Object from the Top Down
Replies: 7
Views: 1648

Re: Timed Drawing of an Object from the Top Down

All I'm seeing her is that the menu is separated into several rows and each row is drawn separately with a ~150ms delay.
by RedHot
Tue Jun 11, 2013 5:53 pm
Forum: Support and Development
Topic: [Not solved] using Pixel effect with tables
Replies: 5
Views: 1609

Re: [Not solved] using Pixel effect with tables

I'm sorry but I don't really get what you are trying to achieve. And the fact that there is no bullets array in your code isn't helping either :)
by RedHot
Tue Jun 04, 2013 5:18 pm
Forum: Support and Development
Topic: [SOLVED] Shaders , send function causes Flickering
Replies: 4
Views: 988

Re: [SOLVED] Shaders , send function causes Flickering

@Ref

In case you've wondered your attachment works fine on my radeon. It created artifacts on my PC at work.
by RedHot
Mon Jun 03, 2013 10:27 pm
Forum: Support and Development
Topic: [SOLVED] Shaders , send function causes Flickering
Replies: 4
Views: 988

Re: [SOLVED] Shaders , send function causes Flickering

To anyone wondering what was the problem.


I had to resize the extern vec2 mass[512] to 255 elements. Don't ask me why more caused the flickering. So far only the ATI had the problems :)
by RedHot
Mon Jun 03, 2013 7:33 pm
Forum: Support and Development
Topic: [SOLVED] Shaders , send function causes Flickering
Replies: 4
Views: 988

[SOLVED] Shaders , send function causes Flickering

As my issue was lost in the previous post I am having high hopes the problem might get noticed now. [Probable ATI Driver Bug = Love's code isn't 100% safe] My draw function consists of a loop and with each cycle I send an array of data to the shader. The problem is a black blinking square on the scr...
by RedHot
Sun Jun 02, 2013 8:37 pm
Forum: Support and Development
Topic: Shaders and ints
Replies: 10
Views: 2569

Re: Shaders and ints

Not really I believe this is the kind of situation when you either know what's wrong or not. But maybe it's just me :). MassMtx is a [j][2] Matrix that works correctly. Vsync is on . Very well then. This is the shader code : extern number mapx; extern number map_xoffset; extern number blocksize; ext...
by RedHot
Sun Jun 02, 2013 7:44 pm
Forum: Support and Development
Topic: Shaders and ints
Replies: 10
Views: 2569

Re: Shaders and ints

Ok double posting and bumping :awesome: I have managed to get some effects out of the cumbersome Love2d ;) (no srsly, the bugs are killing me when I want to do something more advanced). I diagnosed an issue that I find hard to solve. My draw function consists of a loop and with each cycle I send an...
by RedHot
Fri May 31, 2013 5:16 pm
Forum: Support and Development
Topic: Shaders and ints
Replies: 10
Views: 2569

Re: Shaders and ints

I just want to make sure that once my shader code gets big I won't have to spend a couple of hours figuring what's wrong while one of my variables has been thrown away just because. I need to make sure all the things I introduce stay there.